Kolesarjenje je v letošnjem letu ponovno doživelo razcvet in s tem doprineslo k še večjemu številu deklet na kolesih kot kadarkoli. Ker pa kolesarjenje ni samo tekmovanje, doseganje ciljev in treniranje, ampak tudi užitek, pobeg in nekaj kar nas napolni z energijo, je tukaj mikro luksuzna znamka neo(n)pro, ki želi približati svojo kolesarsko obleko rekreativnim kolesarkam, stran od garanja, trpljenja in hlastanja za športnimi dosežki.

Foto: neo(n)pro

Neo(n)pro postavlja v ospredje žensko, ki je, ne glede na svojo formo in ambicije v športu, dovolj dobra in dovolj hitra. Ker se ženske pojavljajo v svojih vlogah večkrat kot karieristke, mame, partnerice, prijateljice,… strmijo k popolnosti. Naj bo vožnja s kolesom tista, ki jih bo osvobodila vseh lastnih ambicij in ambicij družbe. Trenutek, ko so končno lahko svobodne in popolne, ne glede na to, ali se peljejo hitro, ali počasi, po ravnem ali po klancih.

Foto: neo(n)pro

Tukaj je znamka, ki razume sodobno žensko, ki pred ali po napornem dnevu potrebuje nekaj, kar jo izstreli na kolo, ji povrne moč in poudari njeno ženstvenost.

Foto: neo(n)pro

Navdih za nastanek tako zelo svojevrstne in nekonvencionalne kolekcije so športi, v katerih je moda veliko bolj izpostavljena kot v kolesarstvu. Neo(n)pro je drzen, eksperimentira s kroji, kombinira različne materiale in je spremenil klasične kolesarske obleke v izjemno športno oblačilo, kot večerno obleko, v kateri se počutimo odlično.

Foto: neo(n)pro

V tem predbožičnem času je dala znamka neo(n)pro na tržišče tudi ogrlico Re-cycled Cog Necklace. Z vpisom na e-novičnik si pridobite vstopni popust in druge dodatne popuste ter ugodnosti.

Foto: neo(n)pro

Za vse svobodomiselne, kreativne in drzne. Če menite, da si ne upate, poskusite. Skrivnost ni v tem kako izgledate, marveč v tem, kako se v neo(n)pro kolekciji počutite. Neustrašne in močne kot še nikoli prej, pripravljene osvojiti vse, kar ste si vedno želele.

Spremljajte nas na Facebook in Instagram profilu.

“Power dressing is comat gear for the trip to the top.”

Naročnik oglasa: Neonpro d.o.o.