Se odpravljate na kolesarski izlet, pa nimate ustreznega bicikla? V Ljubljani si lahko izposodite kolesa za različne vrste kolesarjenj.

Mestno kolesarjenje

Za hiter skok od točke A do točke B si lahko izposodite mestno kolo iz sistema Bicike(LJ). Sicer si boste morali predhodno priskrbeti kartico Urbana. Več o samem postopku najema si lahko preberete tukaj.

Zahtevnejši kolesarji

Zahtevnejši kolesarji lahko izbirate med različnimi vrstami koles za mestno, gorsko, cestno, BMX, kolesarjenje z otroki. Izposoja kolesa je tudi dobra taktika za lažjo odločitev pri nakupu kolesa.

Mestno kolesarjenje

ExtremevitalCycling United LjubljanaVelocenter
Izposoja električnih koles, koles, sedežev, dodatne opreme.Izposoja koles Ridley in Eddy Merckx, dodatne opreme.Izposoja električnih koles znamke Rock Machine in Fuji. 
Nomad2000Pravi kolesarHervis
Izposoja koles Giant, KHS, Nakamura ter dodatne opreme.Izposoja različnih tipov in znamk koles ter dodatne opreme.Izposoja električnih koles, gorskih in cross koles.

Ugodne možnosti za izsposojo koles so, tako da izgovori ne bodo vžgali. Pomembno je, da si splanirate turo po svojih zmožnostih in da bo ta zadovoljstva polna.