Pripeka je mimo in vstopamo v tisti najbolj barviti del štirih letnih časov. Ker smo teden obarvali rumeno, je prav, da vsaj vikend obarvamo kolesarsko. Zato smo za vas pripravili nagradno igro, kjer se lahko potegujete za Družinski kolesarski Vodnik s petdesetimi kolesarskimi izleti po Sloveniji, ki je izšel pri Mladinski knjigi.

Kaj morate storiti?

Všečkajte in šerajte objavo PODARIMO knjigo Družinski kolesarski vodnik na svoj zid ter v komentar zapišite, koliko izletov je predstavljenih v Družinskem kolesarskem vodniku avtorja Simona Demšarja in označite, koga izmed prijateljev bi si upali vzeti na družinski kolesarski izlet. Če niste prijatelj Facebooka, lahko delite novico o nagradni igri tudi v domači kolesarnici.

Žrebanje bo v torek, 29.9.2020 ob 21h na Facebook live.

Več o knjigi Družinski kolesarski vodnik si lahko preberete na EMKA.SI. Knjiga ni namenjena samo družinam, ampak tudi manj zahtevnim kolesarjem. Kolesarski izleti so razdeljeni na štiri slovenske regije in označeni s tremi težavnostnimi stopnjami (modra, oranžna, rdeča), pri čemer je avtor upošteval zahtevnost nadmorske višine, dolžino poti in/ali prometnost. Ob vsaki kolesarski poti so navedene zanimivosti ob poti in pa QR-koda kot bližnjica do GPS-navigacije. Vsaka pot ima tudi izrisan zemljevid in prerez poti z nadmorskimi višinami.

Želimo vam čim bolj pisano in kolesarsko obarvano jesen. Svoje kolesarske dogodivščine in predloge lahko delite na naši spletni strani Kolesarjenje.com ali v naši Facebook skupini. Ostanite zdravi in čim več na kolesu!